Kjøpsbetingelser

Generelt

Salgsbetingelsene gjelder alle salg av varer og tjenester fra denne nettbutikken ved Fanwear AS til forbrukere.
 

Priser

Alle priser inkluderer merverdiavgift. Fraktkostnader vil fremgå i kassen før du betaler og beregnes ut fra vekten på bestillingen.

 

Retur og angrerett

Dersom du angrer på kjøpet eller ikke er fornøyd med varen kan du returnere varen i henhold til bestemmelsene om angrerett. Angreretten gjelder fra 14 dager etter at du mottar varen. Kjøper betaler selv returfrakt. Pengene vil være tilbake på konto i løpet av 1-3 virkedager fra vi mottar pakken avhengig av banken (kan ta noe lenger tid for banker utenfor Norge). Dersom varen ikke leveres tilbake i samme stand, er kjøper ansvarlig for eventuell reduksjon i utbetalingen på grunn av verdiforringelse. Du vil motta eget utfylt angrerettsskjema på epost når du bestiller som du kan bruke dersom du vil benytte deg av angreretten.

Last ned angrerettskjemaet her.

 

Reklamasjon

Dersom du oppdager feil ved varen må du innen rimelig tid etter du oppdaget, eller burde ha oppdaget, feilen gi Fanwear AS beskjed om at du ønsker å reklamere på varen. Melding om reklamasjon kan komme enten muntlig eller skriftlig, men for at vi skal kunne behandle klagen raskt setter vi pris på at du benytter skriftlige kommunikasjonsformer som for eksempel å sende oss en mail til support@fanwear.no

 

Betaling

Kjøp i Fanwears nettbutikk betales med kort (Visa eller Mastercard) gjennom vår samarbeidspartner Stripe, eller via Klarna. Stripe og Klarna ivaretar sikkerheten gjennom hele transaksjonen, og utleverer ikke din betalingsinformasjon til oss eller andre. Ved kjøp hos Fanwear trekkes beløpet umiddelbart fra konto ved gjennomført betaling.

 

Frakt/levering

Alle ordre sendes med Posten/Bring. Mindre ordre vil leveres direkte i postkassen dersom det er plass, hvis ikke vil varen bli sendt til nærmeste utleveringssted og du vil motta hentemelding. Normalt blir alle ordre pakket og sendt innen 4 virkedager fra vi mottar ordren, og dere vil få et varsel på mail når pakken sendes fra oss.

Skulle det vise seg at varen du har kjøpt er utsolgt vil vi ta kontakt med deg og tilby deg et annet tilsvarende produkt eller refundere beløpet for denne varen. 

Blir pakken returnert til oss grunnet at den ikke er hentet hos postkontoret, feil adresse eller at man har nektet å ta i mot pakken, vil kun kjøpesummen for produktene (ikke frakten) refunderes når pakken er returnert til oss. Det kan ta rundt 3 uker til vi mottar pakken i retur fra da pakken ble sendt fra oss hvis ikke pakken ikke blir hentet.

Hvis dere har kjøpt varene gjennom Klarna vil det bety at dere blir nødt til å betale den delen av fakturaen som er for frakten av varen slik at dere ikke får purringer på restbeløpet på fakturert. Dette skal stå spesifisert på fakturaen dere har fått fra Klarna.

Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Fanwear eller Posten opplever spesielt stor pågang. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute dersom du bestiller til en spesiell anledning, for eksempel julegave eller fødselsdagsgave slik at du mottar varen i god tid. Vi vil så godt det lar seg gjøre opplyse om eventuelle bestillingsfrister dersom vi er kjent med spesielle avvik.

 

Returadresse

Varer som skal sendes i retur skal sendes til følgende adresse:

Fanwear AS
Schweigaardsgate 34F
0191 Oslo 

Du kan laste ned angrerettskjema HER.
 

Behandling av personopplysninger

Når du handler hos oss, samler vi inn blant annet navn, adresse og epostadresse. Denne informasjonen benyttes for å levere varene til deg, og kontakt deg i forbindelse med bestillingen. Informasjonen må også oppbevares i forbindelse med regnskaps- og avgiftshåndtering samt i forbindelse med eventuell returhåndtering. Informasjonen vil ikke overdras til tredjepart, og vil ikke bli benyttet til å kontakte deg med annen informasjon enn det som er relevant til din bestilling – med mindre du har samtykket til noe annet. Relevant informasjon omfatter også spørreskjemaer om din konkrete bestilling. Dersom du ønsker innsyn i hva som er lagret av opplysninger om deg, kan du ta kontakt med oss for å få dette utlevert.

Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å registrere og gjennomføre en bestilling samt analysere trafikkdata fra nettsiden slik at du får en god brukeropplevelse. Du kan benytte nettsiden uten cookies til å se på varene, men kan oppleve tekniske problemer med bestillingen dersom nettleseren din ikke tillater disse.

 

Opphavsrett

Innhold på Fanwear sine nettsider er Fanwear AS og de avbildede artistene sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet i henhold til opphavsrett og varemerkelovgivning. Innholdet på nettsiden kan ikke kopieres, benyttes eller gjengis uten at dette er tillatt etter gjeldende lovgivning eller etter samtykke fra Fanwear AS og de avbildede YouTube-kanalene.

 

Force majeure

Skulle det oppstå ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll, herunder naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik og så videre, løser denne klausulen Fanwear AS fra ansvaret for forpliktelser som Fanwear AS ikke er i stand til å gjennomføre på grunn av hendelser utenfor Fanwear AS’ kontroll.