Bytte og retur

Bytte av vare

Dersom du ønsker å bytte vare til annen størrelse eller modell som koster det samme som varen du bytter inn, gjøres dette ved at du sender varen i retur til returadressen nederst på siden. Dersom varen du vil bytte til ikke er på lager, kan du enten vente på at den kommer inn igjen eller få saken behandlet som en angrerettssak. I sistnevnte tilfelle får du hele kjøpesummen refundert på konto.

Dersom du vet at du ønsker å bytte en vare, anbefaler vi at du kontakter oss per epost og sier at du ønsker å bytte varen og hva du ønsker å bytte til. Da kan vi sjekke lagerstatus, og eventuelt holde av varen til deg. Det er også en fordel om du legger ved en liten lapp med navnet du bestilte på og ordrenummer om du har dette tilgjengelig (eks. #1234FB); da går det raskere for oss å behandle saken din.

 

Hvordan benytte deg av angreretten

Angreretten gir deg rett til å gå i fra avtalen uten at du må oppgi noen grunn for dette. Det eneste du må gjøre er å overholde fristen på 14 dager fra du mottar varen. Du får tilsendt et eget angrerettsskjema automatisk per epost når du bestiller som du kan bruke, men dette er ikke påkrevd. Du finner også angrerettsskjemaet ved å trykke her

Du er selv ansvarlig for at varen returneres trygt til oss. Dersom du ikke har spart på originalemballasjen, kan du til myke varer for eksempel benytte en ren handlepose i plast som du taper igjen. Kjøper er ansvarlig for å betale returfrakt på varen, dette beløpet blir ikke refundert.

Vi trenger å vite navnet på den som la inn ordren eller ordrenummeret for å kunne betale tilbake kjøpssummen. Om ikke du benytter angrerettsskjemaet, er det fint om du legger ved dette på en lapp i pakken du sender i retur, eller sender oss en epost.

Kan jeg teste det jeg har kjøpt?

Du kan åpne emballasjen og undersøke/prøve på varen. Varen må være i samme mengde og stand som da du mottok den for at du skal motta fullstendig refusjon av kjøpesummen, så vær forsiktig når du undersøker varen.

Returadresse

Fanwear AS
Schweigaardsgate 34C
0191 Oslo

Du velger selv hvordan du ønsker å returnere varen, som hovedregel er Posten (vanlig A- eller B-post) rimeligste fraktalternativ.